Dorpsnieuws

GGD logoOp zes van de acht vaccinatielocaties van de GGD Hart voor Brabant is het vanaf 19 januari weer mogelijk om zonder afspraak de boosterprik te halen. Inwoners van 18 jaar of ouder kunnen zich hiervoor dagelijks tussen 10.00 uur en 16.00 uur melden. Ook voor een 1e of 2e vaccinatie kun je op deze locaties zonder afspraak terecht.

Vrije inloop vanaf 19 januari
Inwoners kunnen vanaf woensdag 19 januari zonder afspraak voor een boosterprik terecht bij de vaccinatielocaties in Cuijk, Uden en Waalwijk. Vanaf donderdag 20 januari geldt er ook in Berghem (gemeente Oss) een vrije inloop voor de booster. Veghel volgt op zaterdag 22 januari. LET OP: er zijn enkele dagen dat er bij bovengenoemde locaties niet op vrije inloop wordt geprikt. We raden inwoners aan om vooraf altijd even te kijken op www.ggdhvb.nl/prikkenzonderafspraak voor de actuele data en tijden. De Tilburgse Koepelhal is van maandag 24 januari tot en met vrijdag 28 januari geopend voor een boosterprik zonder afspraak. Daarna sluit de Koepelhal en kunnen inwoners op afspraak terecht in het Tilburgse Willem II stadion voor zowel de boosterprik als de 1e en 2e prik.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Het volledige persbericht lees je hier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de perswoordvoerder van de GGD Hart voor Brabant op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur via het telefoonnummer: 088 368 77 10.
Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wil je geen berichten meer van ons ontvangen? Laat dit weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie