Dorpsnieuws

51b502c5 ec16 4622 949f 1d4fa647819c thumb840Met pijn in het hart hebben ook wij als bestuur van Stichting Carnaval HDL moeten besluiten dat we een streep zetten door alle traditionele Carnavals activiteiten in HDL, zowel in de aanloop als tijdens Carnaval 2022. De huidige omstandigheden maken een veilige en verantwoorde organisatie onmogelijk.

Dit betekent dat alle plannen, die door onze vrijwilligers met voorzichtig enthousiasme gemaakt werden, weer terug in de kast gaan. Opnieuw een jaar waarin we ons geliefde feest niet kunnen vieren zoals we dat gewend zijn en zo ontzettend leuk vinden. Het is niet anders.

We kunnen op dit moment nog niet voorspellen hoe de maatregelen er tijdens de Carnaval uit zullen zien. Toch nemen we dit besluit nu, zodat we duidelijkheid creëren en de weg naar alternatieven open zetten. Want helemaal geen Carnaval in HDL, dat gaat natuurlijk nooit gebeuren!

Op dit moment worden de plannen voor een alternatief programma gemaakt. Denk hierbij aan een alternatieve onthulling, versierde tuinen, ontbijtpakketjes, een digitaal programma en nog veel meer. Houd de media en socials in de gaten voor actuele updates. We vatten m dubbel, maar deze keer in onze eigen bubbel!
We rekenen op het begrip van alle Snevelbokken, Snevelgeiten en Zandkruiers, en hopen weer op betere tijden.

Marianne van Berloo
Voorzitter Stg. Carnaval HDL

 

Plaats reactie