Dorpsnieuws

Stg.Oranjecomitee“Hij komt, hij komt.” Het is bijna zover. Sinterklaas komt weer naar Nederland. Natuurlijk brengt de Goedheiligman samen met zijn Pieten dit jaar weer een bezoek aan Heeswijk-Dinther. Dit bezoek vindt plaats op zondag 14 november.

We gaan er ook dit jaar vanuit dat er veel kinderen langs de route staan om de Sint een warm welkom te heten! Sinterklaas en zijn Pieten vertrekken deze zondag om 14.00 uur vanaf het kerkplein in Dinther. Vanaf daar vervolgt de Sint zijn route langs de Torenstraat, Julianastraat, Donkeren Dijk, Zijlstraat (rechtdoor), Abdijstraat en de Hoofdstraat richting het kerkplein in Heeswijk. Hier wordt de Sint feestelijk ontvangen door de kinderen van Heeswijk-Dinther. Door de geldende coronamaatregelen is dit ook direct het einde van de intocht. Dat betekent dat er geen programma meer is in het Willibrordcentrum. Mochten we genoodzaakt zijn door veranderende coronamaatregelen het programma te wijzigen, dan wordt u daarover geïnformeerd via onze sociale mediakanalen en onze website www.oranjecomite-heeswijkdinther.nl.

Wij hopen jullie zondag 14 november allemaal te mogen begroeten!

De intocht van Sinterklaas wordt mede mogelijk gemaakt door COOP, Ondernemersbelang HD en het Oranjecomité Heeswijk-Dinther.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen