Dorpsnieuws

GGD logoSpeciale ruimtes voor mensen met prikangst bij GGD vaccinatielocaties in Veghel en Waalwijk. Sommige mensen willen wel graag een coronavaccin, maar vinden de prik zo spannend of eng dat ze niet durven. Ze zijn bijvoorbeeld bang om flauw te vallen of vinden het idee van een naald in hun lichaam vreselijk.

Voor deze mensen heeft GGD Hart voor Brabant een fijne oplossing: rustige en besloten ruimtes voor mensen op prikangst in de vaccinatielocaties in Veghel en Waalwijk.

Prikangst hoeft geen belemmering te zijn
Prikangst hoeft zeker geen belemmering te zijn om toch een afspraak te maken voor een coronaprik. Zonder afspraak binnenlopen kan overigens ook! Als je op de vaccinatielocaties in Veghel en Waalwijk van GGD Hart voor Brabant komt, kun je als je binnenkomt bij een medewerker aangeven dat je prikangst hebt. Je kunt dan terecht in een speciale ruimte voor mensen met prikangst die we hiervoor op deze twee priklocaties hebben ingericht. Je mag een begeleider meenemen tijdens jouw afspraak. De begeleider mag ook mee in deze speciale ruimte.
Het volledige persbericht lees je hier. 

Met vriendelijke groeten,

Pettelaarpark 10, 5216 PD, ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3024, 5003 DA Tilburg
www.ggdhvb.nl 

088 368 7710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen