Dorpsnieuws

de wandelaar adriaan van dis boek postzegel.png.rendition.792.1267November is de maand van Nederland Leest: de feestmaand van de Bibliotheek. Dit jaar staat het boek ‘De wandelaar’ van Adriaan van Dis centraal. Bibliotheekleden krijgen dit boek gratis als ze in november de Bibliotheek bezoeken.

Lezing Adriaan van Dis
De bibliotheken van Bernheze zijn medeorganisator van de lezing die Adriaan van Dis op maandag 15 november om 20.00 uur geeft in Bibliotheek Veghel. Adriaan van Dis (1946) behoeft nauwelijks introductie. Hij schreef vele romans, essays en reisverhalen en is daarnaast journalist en televisiepresentator. In ‘De Wandelaar’ beschrijft Van Dis een man in Parijs die zich over een hond ontfermt en door veel te wandelen een andere kant van de stad leert kennen. Adriaan van Dis vertelt in Veghel over de totstandkoming van dit boek en geeft een inkijkje in zijn schrijversbestaan. De schrijver wordt geïnterviewd door oud-docent Nederlands Marcel Bouwman uit Oss.

Kaarten voor de lezing zijn € 7,- voor bibliotheekleden en € 10,- voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via de website van NOBB en bij alle vestigingen van NOBB.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen