Dorpsnieuws

fluisterbootOp zaterdag 30 oktober vindt voor de 17de keer het jaarlijkse evenement ‘ Nacht van de nacht’ plaats, georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Er wordt aandacht gevraagd voor het klimaat en de energiebesparing op licht. 

De Kilsdonkse Molen wil hier graag  een steentje aan bijdragen door de energiezuinige fluisterboot ‘ De Watervlucht’ in de avond te laten varen en de gasten de stilte, de natuur, de ondergaande zon, de schemer en de nacht te laten ervaren.

De boot vaart over de Aa naar de Bimdsebrug in Heeswijk-Dinther en weer terug naar De Kilsdonkse Molen. De gids vertelt een inleidend verhaal en daarna is er aandacht voor de stilte en de duisternis. De tocht duurt ongeveer drie kwartier.

Helaas zijn er door de coronamaatregelen maar een beperkt aantal zitplaatsen per vaart. En ben je verplicht om te reserveren. Wil je een plaatsje bemachtigen op de boot, wacht dan niet te lang om deze unieke vaartocht te boeken !

Het Bezoekerscentrum zal die avond geopend zijn voor een drankje en een hapje.

Vaartijden: 18.30u, 19.30u, 20.30u

Kosten : 8 euro pp, inclusief een consumptie

Vertrek: Vanuit het Bezoekerscentrum , Kilsdonkseweg 4-6, 5473KK Heeswijk-Dinther

Reserveren :  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk voor 12u op vrijdag 29 oktober

Reacties   
-1 #1 Louis van de Burgt 11-10-2021 09:58
Ik zou kiezen voor: Natuur- en Milieufederaties.
En: hier graag een steentje aan (i.p.v. in) bijdragen. En, o ja, de prijs is aardig verhoogd in vergelijking met vorige keer!! (Nu € 8,=, toen € 5,=). Alles wordt duurder!!
Citeer
Plaats reactie