Dorpsnieuws

Muziekvereniging ServaesNet zoals vele andere verenigingen heeft Muziekvereniging Servaes een moeilijke periode achter de rug. Om bekende redenen konden de repetities niet, of slechts met een halve bezetting doorgaan. Door de versoepeling van de maatregelen kunnen we inmiddels weer voltallig repeteren. Vanaf 25 september is het ook weer toegestaan om binnen concerten te organiseren.

We zijn dan ook verheugd om belangstellenden en sympathisanten te mogen verwelkomen op een “Welkom terug” concert, dat wij op zondag 3 oktober a.s. organiseren op onze vaste locatie ‘De Muziekfabriek’ op het terrein van de Abdij van Berne, Abdijstraat 53 te Heeswijk-Dinther. We willen graag laten horen dat we, ondanks alle beperkingen, niet stil hebben gezeten. Het harmonieorkest en de slagwerkgroep A-selectie zullen zich voor u presenteren met een vrolijk en gevarieerd programma.
Aanvang 13:30 uur, zaal open om 13:00 uur. Toegang gratis. Let op: een vaccinatiebewijs (QR-code op uw smartphone) of negatieve coronatest is vereist.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen