Dorpsnieuws

image001Zaterdag 25 organiseert Berne Abdijbier de thema-avond Vier het leven…Vier de lente! Het kan weer en het mag weer! Eindelijk zonder mondkapjes én zonder de anderhalve meter het terras op! Wel met de QR-code, dat dan weer wel. Dus dat gaan we doen. Wees welkom mét uw QR-code én legitimatie, want dat is verplicht bij evenementen.

Traditioneel organiseren we deze terrasavond op de 21e van het nieuwe seizoen, maar omdat de coronaregels pas op 25 september worden versoepeld hebben we naar zaterdag de 25e verschoven. We vieren de start van de herfst op het terras van het Proeflokaal van Berne Abdijbier bij de Abdij van Berne te Heeswijk-Dinther. Normaal alleen overdag geopend, maar deze avondopenstelling wordt gevierd met een gezellig herfst-terras. Live muziek is nog niet zeker, maar muziek is er altijd.
Rond het Proeflokaal wordt het terras weer knus versierd met vlaggen en tentjes. Deze bijzondere avond start om 19.00 uur en eindigt om 23.00 uur op het adres Abdijstraat 51 Heeswijk-Dinther. Wees welkom, de toegang is gratis. Neem voor de zekerheid een jasje mee en kom bij het Proeflokaal samen toasten op dit nieuwe seizoen, de herfst. Vier het leven...Vier de herfst!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen