Dorpsnieuws

kasteelVanaf zondag 18 juli a.s. starten we weer met de landgoedrondleiding. Wandel samen met de gids over de historische lanen van het landgoed, langs de voormalige pachtboerderijen, de meanderende Aa en luister onderweg naar de verhalen van de gids.

De wandeling is ongeveer 3,5 km lang en duurt 1,5 uur. Wanneer: iedere zondag om 10,30 uur. Tarief €6 per persoon. Reserveer alvast je ticket online: landgoedrondleiding boeken

Op eigen gelegenheid en dag naar keuze het landgoed rondom het kasteel ontdekken? Dat kan ook nog steeds, boek dan vooraf het wandelarrangement en ontvang de pocketroute in een tas met lekkers voor onderweg €12,50 voor 2 personen

Zomervakantie tips

1. Wat? Water! Vakantiespeurtocht:
Donate en Otello, de kasteelzwanen, nemen je mee op ontdekkingstocht door het kasteel. Wat weet jij over water op het kasteel? Waarom is er een slotgracht? Of wat weet jij over wassen en plassen in een kasteel? Kijk goed rond tijdens je speurtocht en speel thuis het kasteelkwartet. Lees, leer en speel! Deze activiteit is voor €2 verkrijgbaar bij aankoop van een entreeticket (zowel online als aan de kassa).

Maak je dagje kasteel compleet met de wAaterwandeling over het landgoed. De app is gratis te downloaden op je telefoon.

2. Leer vechten als een echte ridder
Durf jij de uitdaging aan te gaan en te leren vechten als een echte ridder? Kom zaterdag 14 augustus naar het kasteel en toon je kunsten in de kasteeltuin tussen 10 en 17 uur. (deze activiteit is inbegrepen in je entreeticket)

Plaats reactie