Dorpsnieuws

Amanda van den Hurk1Ik ben Amanda van den Hurk, gelukkig getrouwd, moeder van twee minderjarige jongens en woonachtig in Heeswijk-Dinther. In mijn praktijk aan huis begeleid ik naar behoefte eenieder in een verliessituatie. Als betrokken en professioneel rouwbegeleider luister ik naar zijn/haar levensverhaal en probeer ik steun en inzicht te geven in een rouwproces.

Kennis delen
Omdat ik de opgedane kennis als professional én mijn persoonlijke ervaringen over rouw graag wil delen, heb ik over de afgelopen 9 jaar een boek geschreven. Een kennisbiografie met de titel: 'Onze zon achter de wolken'.

Levend verlies na hersenbloeding
Het gaat over het levend verlies in ons gezin na een hersenbloeding bij onze oudste zoon, op dat moment slechts enkele weken oud. Ik heb mijn belevingen van de laatste jaren verwoord als ervaringsdeskundige, als vrouw en als echtgenote, maar bovenal als moeder van twee heerlijke kinderen.

Kennisbiografie
Niet aangeboren hersenletsel, cerebrale parese en autisme, acceptatie, emoties en hechting zijn enkele onderwerpen die in deze kennisbiografie aan bod komen. Ondersteund door ervaringen en herinneringen van zowel onze oudste zoon en zijn jongere broer als ook van mijn man en mij.

Beperkingen of uitdagingen?
Zorgen de gevolgen van de hersenbloeding voor beperkingen in ons gezin? Nee, wij zien dit over het algemeen niet als beperkingen maar juist als een uitdaging. We leven inmiddels dag voor dag (dus meestal zonder verwachtingen) en koesteren onze mogelijkheden en de daaruit voortvloeiende lessen en herinneringen.
Amanda van den Hurk 

Meer info: https://www.sweetgoodbyes.nl/about/
Mocht je nieuwsgierig zijn en meer willen weten, mail me dan gerust:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen