Dorpsnieuws

postzegel informatiepunt digitale overheid.jpg.rendition.792.1267Heb je vragen over de digitale overheid? Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer via internet. Veel mensen vinden dit nog lastig. Wil je iets regelen via de computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid?

Of ken je iemand die hulp kan gebruiken?

Ga dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek. Hier luisteren we naar jouw vraag en denken met je mee. We geven direct informatie waarmee je verder kunt. Of we verwijzen je door naar de juiste organisatie.
Logo Informatiepunt digitale overheid
Wat kun je regelen via Internet?
Veel dingen kun je via internet regelen met de overheid, bijvoorbeeld:

Belastingen en toeslagen
Zorg regelen
Werk zoeken
Rijbewijs verlengen
AOW aanvragen
Verkeersboetes betalen
En nog veel meer.

Je moet dan een DigiD hebben en met een computer kunnen omgaan. Veel mensen vinden dit lastig. We laten je graag zien waar je de informatie kan vinden en hoe het werkt.

Hoe kunnen we je helpen? www.bibliotheekheeswijkdinther.nl

Praktische informatie
Het is gratis, ook als je geen lid bent.

 

 

Openingstijden van het informatiepunt in jouw Bibliotheek
In Oss, Uden en Veghel is het informatiepunt dagelijks geopend op de volgende tijden. Let op: wegens de verbouwing opent het informatiepunt in Veghel pas vanaf 5 juli 2021. Je kunt gewoon binnenlopen. In de overige vestigingen is het informatiepunt geopend op afspraak.

 

Plaats reactie