Dorpsnieuws

boekenweekOnline literaire talkshow met Özcan Akyol en Elle van Rijn. Beleef ‘Het voorwoord van de Boekenweek’ met de Bibliotheek. De Noord Oost Brabantse Bibliotheken slaan de handen ineen om een literaire talkshow te houden. Op zaterdag 13 maart kunnen literatuurliefhebbers gratis kijken en luisteren naar Elle van Rijn en Özcan Akyol.

De Boekenweek is dit jaar verplaatst naar de zomer, in maart vindt in plaats daarvan ‘Het voorwoord van de Boekenweek’ plaats.voorwoord boekenweek

Lezers kunnen tijdens ‘Het voorwoord van de Boekenweek’ vanuit huis genieten van een afwisselend programma. Op 13 maart wordt de literaire talkshow live gestreamd vanuit Nesterlé in Nistelrode. Bibliothecaris Evi Savelkouls interviewt die avond Elle van Rijn en Özcan Akyol over hun schrijverschap. Vragen uit het publiek zijn welkom via de chatfunctie. Tijdens een literaire quiz maken kijkers kans op een leuke prijs.

Özcan Akyol en Elle van Rijn
Elle van Rijn werd bij het grote publiek in eerste instantie bekend als actrice, maar heeft inmiddels meerdere boeken op haar naam staan. Haar meest recente roman " De crèche " verscheen afgelopen najaar. De andere gast is Özcan Akyol, schrijver van bestsellers Eus en Toerist. Naast schrijver is hij ook columnist en tv-presentator. In mei verschijnt zijn nieuwe boek, Afslag 23.

Het programma begint om 20.30 uur en wordt muzikaal omlijst door een lokale singer-songwriter. Je kunt het bekijken via deze link: https://dtvstreams.nl/nobb/

Boek lezen van Ozcan Akyol? Reseverveer nu via onze catalogus.
Boek lezen van Elle van Rijn? Reserveer nu via onze catalogus.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen