Dorpsnieuws

Lianne buro LimaVandaag, 16 februari, was het 12,5 jaar geleden dat Buro Lima haar deuren opende. Op een mooie zomerdag in 2008 verwezenlijkte Lianne van Genugten haar droom om kinderen met een beperking een leuke dag te geven. Inmiddels is Buro Lima uitgegroeid tot een kleinschalige woonplek waar 25 jeugdigen die warme zorg krijgen die ze verdienen . 

Lianne 1 Buro limaEen hele mijlpaal! Maar vanwege de begrijpelijke redenen is het niet mogelijk om dit met een feestje, borreltje of samenkomst te vieren. 

Als verrassing hebben de teamleden de familie, vrienden, betrokkenen en bekenden van Lianne en Buro Lima opgeroepen om kaartjes te sturen. Deze zijn verzameld en gebundeld. Samen met taart, slingers en een bos bloemen hebben een paar jeugdigen en teamleden dit aangeboden aan Lianne. In de middag stonden er twee moeders aan de deur om nog namens alle ouders een mooi cadeau aan te bieden. 

Het is een mooie dag om op terug te kijken, en ook al heeft Buro Lima het niet samen groots kunnen vieren, zij hebben er wel samen stil bij kunnen staan. 

Gwen van de Wijgert

Plaats reactie