Dorpsnieuws

LichtpuntDe 15e kerstpakkettenactie, georganiseerd door hulpdienst LICHTPUNT was weer een groot succes. Aan de oproep om het SAMEN te doen, hebben vele inwoners uit HDL gehoor gegeven. Er zijn door jullie zoveel kerstpakketten naar de kerken gebracht, dat wij bij alle gezinnen, die daarvoor in aanmerking komen, een goedgevuld kerstpakket hebben kunnen bezorgen.

Vlak voor Kerst is Lichtpunt HDL mede ondersteund door bijzondere giften van verenigingen zoals Lionsclub de Meierij. Daarvoor spreken we als hulpdienst Lichtpunt van HDL onze enorme waardering en dank uit. Ook dank aan al onze leden van LICHTCIRKEL, die het hele jaar klaar staan om mensen te helpen aan huisraad, kleding, fietsen . en met vervoer naar het ziekenhuis en klusjes in en om huis.

Door uw loyaliteit en betrokkenheid is de kersttijd bij vele mensen wat prettiger verlopen. Wij blijven geloven in mensen, die door omstandigheden in een moeilijke situatie zijn gekomen en een krappe beurs hebben, door hen maatschappelijk en met de eerste levensbehoeften te ondersteunen. Deze en alle kwetsbare mensen verdienen steun. Wij geven hen steun door met hen op te trekken en hen te begeleiden.

'Ieder mens telt'. Uw gedachten van 'arm naar warm' steunt onze mensen zeer, waarbij we steeds door vertrouwen de zelfredzaamheid en eigen kracht mede richting geven.

Wij hopen, dat we dit jaar ook weer een Paaspakkettenactie kunnen organiseren. Als Corona het toestaat gaan we enkele weken vóór Pasen weer levensmiddelen inzamelen bij de supermarkten in HDL. De leden van hulpdienst Lichtpunt gaan de Paaspakketten daarna bezorgen bij de gezinnen, die daarvoor in aanmerking komen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking, want zonder uw hulp was het niet gelukt om er zo’n succes van te maken.

Hulpdienst LICHTPUNT

https://dinther.protestantsekerk.net/nieuw_menuitem

Plaats reactie


HaDee agenda

Geen evenementen