Dorpsnieuws

sint op kasteelWie komt er alle jaren?
Kasteel Heeswijk is ieder jaar weer een van de favoriete logeeradressen van Sinterklaas. Het kan dan ook niet anders dan dat hij met zijn Pieten langs Kasteel Heeswijk komt. Sterker nog, ze verblijven dit jaar de volledige drie weken op het kasteel.

Maar hoe?
Met de hulp van Senior – een gepensioneerd Piet met vele tientallen jaren ervaring – en door gebruik te maken van moderne technieken is Kasteel Heeswijk alsnog omgetoverd tot Sint op het Kasteel. Met Sinterklaasmagie om iedere hoek en achter elke deur, de tijd van ‘je hoort hem wel, maar je ziet hem niet…’

Sint op het Kasteel is een museumbezoek met een Sinterklaasbeleving!

Senior heeft er zelfs voor gezorgd dat er een digitale en persoonlijke rondleiding klaarstaat voor ieder gezin dat het kasteel bezoekt. Sint op het Kasteel is een museumbezoek met een Sinterklaasbeleving. Kleurrijk, vrolijk, magisch en verhalend. Ook al zie je de Pieten en Sinterklaas niet, als je goed luistert dan hoor je ze af en toe op de zolder rommelen of op het dak oefenen.

Het blijft nog even een verrassing wanneer we jullie mogen ontvangen, maar zet alvast 20 november t/m 5 december in je agenda! Houd website en social media goed in de gaten. Meer info: www.kasteelheeswijk.nl en via #Sintophetkasteel op Facebook en Instagram.

 

 

Plaats reactie