Dorpsnieuws

106530682 2984523704998283 3021791084060897245 nOnze medewerker Camiel Bissels is donderdag op 60-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van ALS.
Camiel was vanaf het begin nauw betrokken bij D’n HaDeejer en later ook bij de website hadeejer.nl.

Hij begon als schrijver voor het blad en werd actief in het bestuur van de Stichting Dorpsnieuws, waar blad en site onder vallen. Na enkele jaren stopte hij als schrijver, om zich toe te leggen op zijn échte passie: de website, waarvan hij een van de grondleggers is. Daar kon Camiel al zijn technische kennis en vaardigheden in kwijt en daar hebben wij tot op de dag van vandaag veel plezier van.
Mede door hem is de website geworden tot een professioneel platform dat dagelijks vele bezoekers trekt. Met een vast groepje ‘techneuten’ zorgde Camiel ervoor dat alles up-to-date bleef. Daarnaast was hij vele jaren een gedreven lid van het bestuur van de stichting. Eerst als secretaris en later als penningmeester.
In augustus 2018 kregen Camiel en zijn familie het vreselijke nieuws te verwerken dat hij ALS had. Deze slopende spierziekte zorgde ervoor dat de zo sportieve Camiel veranderde in een hulpbehoevende man. Wat bleef waren zijn opgewektheid en inzet voor bestuur en website. Tot het echt niet meer ging en hij eerder dit jaar zijn taken overdroeg.
Camiel was iemand die niet graag op de voorgrond trad maar als stille kracht op kundige en betrokken wijze zijn werkzaamheden uitvoerde. Iemand die je er, op z’n Brabants gezegd, ‘gerre bè had’.Twee weken na zijn zestigste verjaardag is hij overleden. Het leven is soms zo wreed en oneerlijk. Wij wensen zijn vrouw Jolanda, dochter Carmen en de rest van de familie heel veel sterkte toe.
Ook wij gaan hem enorm missen.

Namens het bestuur van de Stichting Dorpsnieuws en alle medewerkers,
Annemieke van der Aa,
voorzitter

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen