Dorpsnieuws

thumbnail 081 Opening Blotevoetenpad Dierentuinweide heeswijk brabantVanaf nu is het Blotevoetenpad bij Stichting Dier- & Tuin weide weer geopend want het was ook gesloten ivm de Corona regels. Beleef hoe het voelt om op de blote voeten te lopen. De wandelroute bestaat uit twee delen. De korte route is ongeveer 1 kilometer lang. De lange route loopt door het bos en is samen ongeveer 3,5 km lang.

Onderweg zijn verschillende ondergronden en obstakels geplaatst. Dit geeft een aparte maar bijzonder gevoel aan je voeten. Allerlei foto’s kan je zien op de website www.dierentuinweide.nl. Aan het begin van de route krijg je de kaart van de route mee en kun je je schoenen veilig opbergen. Aan het einde kun je ook je voeten weer schoon maken en je schoenen weer aantrekken. Het pad is geschikt voor alle leeftijden en geopend vanaf 12.30u in het weekend en op woensdag.
Men dient te reserveren, ook op de dag zelf. Honden zijn niet toegestaan en met kinderwagens kan het niet. De start en betaling is bij de receptie van hotel/restaurant De Leygraaf. Stichting Dier & Tuin weide probeert hiermee het onderhoud van het gehele terrein te bekostigen.

thumbnail 097 Opening Blotevoetenpad Dierentuinweide heeswijk brabant

 

Waar: Heeswijk-Dinther, Dier- & Tuinweide, Meerstraat 45a, 5473 VX

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen