Dorpsnieuws

coronavirus genericons welzijn 1We leven in een onzekere en roerige tijd en weten nog lang niet hoe dit verder gaat. Naast de talloze spontane en hartverwarmende initiatieven waarmee we elkaar laten voelen er niet alléén voor te staan, zijn er ook verdriet, angst en eenzaamheid ontstaan.

Mensen zijn getroffen door het plotseling overlijden van geliefden als gevolg van het coronavirus. Vele tienduizenden werden geconfronteerd met het wegvallen van werk en inkomsten door de huidige overheidsmaatregelen. Weer anderen ervaren spanning die het thuiswerken en de anderhalvemeter-samenleving veroorzaken op de balans tussen werk en de thuissituatie met huisgenoten, ouders, mantelzorg en sociale activiteiten. Dit levert dilemma’s op die ingrijpend van aard zijn.

ONS welzijn is er voor iedereen die worstelt met een situatie in het dagelijks leven waarover zorg is ontstaan en een helpende hand welkom is. Samen zoeken we naar goede oplossingen, en staan klaar voor iedereen. Wij werken daarbij nauw samen met vrijwilligers, professionals en gemeenten. Wij zijn laagdrempelig en toegankelijk. Onze manier van werken, onze expertise en flexibiliteit in de vaak ingewikkelde vraagstukken, hebben de afgelopen weken hun waarde meer dan bewezen. Hiervoor ontvangen we regelmatig complimenten van inwoners en bestuurders in de regio.

ONS welzijn is géén commercieel bedrijf maar een stichting. Wij hebben dus géén winstoogmerk, er kan kosteloos beroep op ons worden gedaan door iedereen. Alle subsidiegelden worden behoedzaam ingezet binnen uw gemeente.

ONS welzijn is ook een belangrijke partner van uw gemeente. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de realisatie van het gemeentelijk sociaal beleid en de samenleving. Onze inzet met betrokken mensen en vrijwilligers in de wijk in combinatie met professionals levert een grote maatschappelijke meerwaarde en neemt uw gemeente veel werk uit handen.

Zo werken we samen aan onze mooie samenleving. Nu en in de toekomst.

Centraal Kantoor:

Schadewijkstraat 6, Oss (Anton Jurgenshuis)
Postbus 322, 5340 AH OSS
088 374 25 25  Rechtstreeks T 06 40 78 08 93
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    www.ons-welzijn.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen