Dorpsnieuws

jongerenBen jij tussen de 15 en de 25 jaar? Heb jij leuke, creatieve ideeën en wil je die graag samen met ons uitvoeren? Wil jij meehelpen om de bieb een nog betere plek voor jongeren te maken? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat doet het jongerenpanel?

Wij zijn op zoek naar jonge mensen met een frisse blik voor het nieuwe jongerenpanel van de bibliotheek. Jullie gaan samen met professionals van de bibliotheek evenementen bedenken en organiseren voor de bibliotheken in de gemeenten Oss, Uden, Meierijstad, Landerd en Bernheze. Evenementen die actueel en prikkelend zijn! Evenementen door en voor jongeren. Jullie mogen meepraten, meedenken, maar vooral meebeslissen over de verschillende dingen die in de bibliotheek gebeuren.

Aanmelden

Dus, wil jij een plaatsje in ons jongerenpanel? Mail dan de tekst IK DOE MEE! naar Evi Savelkouls via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We komen voor het eerst bij elkaar op donderdag 23 januari om 18.00 uur in de bibliotheek Uden. En er is pizza!

 

Plaats reactie