Dorpsnieuws

Bibliotheek HeeswijkDe afgelopen maanden heeft de bibliotheek een flinke opknapbeurt gekregen. Die ziet er nu wat anders uit dan voorheen: nieuwe meubels, een andere inrichting van de collectie, meer studieplekken en een (wand)tapijt van kenmerkende plaatsen en gebruiken uit H-D behoren tot de veranderingen. 17 Januari om 10.00 uur wordt de bibliotheek geopend door burgemeester Moorman.

Feestelijke week
In de week na de opening vinden er verschillende, feestelijke activiteiten plaats waarbij u van harte welkom bent.

20 januari - Leesadvies en Gedichten
Op maandag 20 januari kan je gratis leesadvies krijgen van onze boekenapotheker. Vanaf 18:30 leest dichter Hans Manders voor uit eigen werk.

Woensdagmiddag 22 januari - Proefzitten studieplekken
Jongeren mogen komen ‘proefzitten’ en de nieuwe studieplekken uitproberen. Natuurlijk met iets lekkers en een leuke attentie.

Woensdagavond 22 januari - Pyjamaparty
Voor peuters en kleuters begint woensdagavond om 18:15 een pyjama-party waarbij voorgelezen wordt uit het boek ‘Moppereend’.Voor deze activiteiten geldt dat het niet nodig is om je van tevoren op te geven.

Donderdag 23 januari een extra editie van Boek & Babbel

Vrijdag 24 januari - Kindercollege over Griezels en Mysteries
Op vrijdag 24 januari geeft Curiosityworld van 15:30 tot 17:00 een gratis toegankelijk kindercollege over Griezels en Mysteries voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Je kunt je voor dit college opgeven door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie