Dorpsnieuws

grote regenton 350 literOns klimaat verandert en dat is te merken.Steeds vaker hebben we te maken met enorme hoosbuien,hitte of een lange periode van droogte.Je kunt zelf helpen om overlast te voorkomen.Door mee te doen aan de regentonactie van 1 oktober tot en met 31 oktober.

Lever de kortingsbon  (PDF, 1.1 MB) in bij één van de deelnemende bedrijven en je krijgt van ons als gemeente direct € 20 korting op een regenton naar keuze (assortiment kan wisselen per deelnemend bedrijf).

Deelnemende winkels
Karwei, Cereslaan 9 Heesch
Tuincentrum Meijs, Bosschebaan 23 Heesch
Pets Place Boerenbond, Graafsebaan 46 Heesch
Lieshout Dier & Tuin, Meerstraat 32 Heeswijk-Dinther


Plaats een regenton
Wanneer iedereen regenwater opvangt in een regenton,creëer je in eigen tuin wateropslag. Dit bespaart kostbaar drinkwater omdat plant en dier kunnen drinken van gezond en gratis hemelwater! Bovendien komt het water dat je opvangt niet extra in het riool terecht en hoeft dus niet meer onnodig gezuiverd te worden.

Samen zetten we ons in voor meer groen in de buurt!
De regentonactie is onderdeel van de campagne Operatie Steenbreek, georganiseerd in gemeente Bernheze, Boekel, Landerd, Meierijstad, Oss en Uden en mede mogelijk gemaakt door Waterschap Aa en Maas.

Meer informatie over en kortingsbon Operatie Steenbreek.: https://www.bernheze.org/data/downloadables/9/8/5/kortingsbon-regentonactie-2019.pdf

Reacties   
0 #1 Rien 09-09-2019 00:48
De regenton is ook te koop bij: van Lieshout Dier & Tuin, Meerstraat 32 Heeswijk-Dinther
Citeer
Plaats reactie