Dorpsnieuws

ons welzijn 1Jong Nederland Heeswijk-Dinther-Loosbroek (HDL) is hard op zoek naar een klusjesman die het leuk vindt een steentje bij te dragen aan het onderhoud van de blokhut, waar activiteiten voor kinderen worden georganiseerd en waar ze vrij kunnen spelen.

Over de organisatie: Jong Nederland is een landelijke jeugd- en jongerenorganisatie, die jonge mensen de ruimte geeft die ze nodig hebben. Jong Nederland wil iedereen van 4 tot 18 jaar de mogelijkheid bieden om te spelen, om zich te ontplooien en om te ontspannen. Jong Nederland HDL is deel van deze landelijke organisatie en is gelegen te Heeswijk. De kinderen zijn opgedeeld in verschillende groepen i.v.m. leeftijd en geslacht.


Korte omschrijving werkzaamheden: Jong Nederland HDL heeft een eigen blokhut gelegen te Heeswijk met 4 ruimtes: een algemene ledenruimte, een knutselruimte, een speelzaal en een ruimte voor de leiding. In de blokhut vinden dagelijks activiteiten voor de leden en leiding plaats. Het buitengedeelte van de blokhut heeft het benodigde onderhoud nodig.


Geboden wordt: Goede begeleiding. Verdere vergoedingen in overleg. Werktijden: Afhankelijk van de benodigde werkzaamheden.


Aannameprocedure: In overleg.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen