Dorpsnieuws

Opzet poster Homeride daddies Event 2019 A3 1 1Het jaar 2018 was voor ons,de Homeride Daddies,een heel bijzonder jaar. Met onze deelname aan de HomeRide 2018 hebben we wat terug kunnen doen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.
We hebben een geweldig bedrag opgehaald en de Ronald McDonaldhuizen onder de aandacht van velen kunnen brengen.
Deze missie is geslaagd, maar verdient in onze ogen vervolg!
 
Dit jaar is er weer een HomeRide. Wij als Daddies doen hieraan niet actief mee, maar als team ondersteunen we het initiatief op een andere manier. Bijzonder trots zijn we dan ook dat we op zaterdag 22 juni de HomeRide in Heeswijk-Dinther mogen ontvangen.
Wij zullen gastheer zijn met een cheerpoint waar we de rijders, die inmiddels op 150 km van de 500 km zitten, een heldenontvangst geven in de Torenstraat.
Om deze dag een feestelijk tintje te geven hebben we besloten om het Homeride Daddies Event in het leven te roepen. Graag nodigen wij je uit om samen met ons deze bijzondere dag te vieren. We hebben een uitgebreid programma gemaakt voor jong en oud, waarbij we wederom door vele donateurs en sponsoren ook weer een mooi bedrag op willen halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.
 
Het Homeride Daddies Event gaat er als volgt uit zien:
14.00 uur – 17.00 uur: Homeride Kiddies Event
Een programma van en voor de kinderen, waar kinderen centraal staan.
Onze kleine gasten kunnen een speelkaart kopen voor € 5,00 en mogen dan de gehele middag bezig zijn met knutselen, buttons maken, oud-Hollandse spelen, springkussen en dansen tijdens de grootste minidisco van Hadee. Uiteraard rijgen de kinderen met deze kaart ook wat lekkers,zoals ranja en ijs! Voor de oudere jeugd vanaf 8 jaar is er een extra uitdagende activiteit! Het Homeride Kiddies Event zal begeleid worden door medewerkers van Jeugd-en Jongerencentrum Imeet uit HeeswijkDinther
 
Dankzij sponsoren gaat de volledige opbrengst van het Homeride Kiddies Event naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Tijdens het Homeride Kiddies Event is er een groot terras waar de ouders onbezorgd kunnen genieten van een drankje..
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen