Dorpsnieuws

wandelvierdaagseVan maandag 20 t/m donderdag 23 mei 2019 organiseert Laverhof een avond4daagse voor haar bewoners. Dit wandelevenement zal elke dag om 18.30 uur starten vanaf Laverhof. De bewoners wandelen iedere avond een route van 3 tot max 5 km.
Om de sfeer te verhogen zal er onderweg iedere avond muziek te horen zijn, zoals ook op donderdag tijdens de intocht.
Voorheen namen we vanuit Laverhof deel aan de jeugd- en gezinsvierdaagse in Heeswijk-Dinther, die in augustus wordt georganiseerd. Deze wordt nog steeds in augustus gehouden.
Voor Laverhof is de vierdaagse altijd een hoogtepunt in het jaar, maar doordat deze in augustus, midden in de zomervakantie valt, steeds moeilijker te organiseren. We leggen in deze periode extra druk op de medewerkers en ook zijn er veel familieleden op vakantie en kunnen daardoor niet met hun familielid wandelen. Daardoor ontstond er extra belasting voor onze medewerkers en vele vrijwilligers.
Vandaar dat Laverhof, na goed overleg met de organisatie van de jeugd- en gezinsvierdaagse Heeswijk- Dinther, heeft besloten om van 20 t/m 23 mei een avond-4-daagse te organiseren i.p.v. deel te nemen aan het wandelevenement in augustus.
We kijken terug op een fijne samenwerking met het bestuur van de jeugd- en gezinsvierdaagse en we hopen dat in de toekomst onze wegen elkaar weer kruisen en er mogelijk nieuwe ideeën ontstaan.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen