Dorpsnieuws

stgBuro Lima doet mee met de Oranjefonds collecte actie. Stichting Buro Lima is een kleinschalige zorgorganisatie in Heeswijk-Dinther. Buro Lima is bezig met het realiseren van een nieuwe, permanente locatie én organisatieplan zodat we aan een groep kinderen toekomst kunnen bieden,  gezien zij dit elders moeilijk konden vinden.
In totaal gaan er 24 jeugdigen wonen bij Buro Lima, met een verstandelijke beperking, een intensieve hulpvraag (WLZ ZZP 4,5,6,7) en vaak nog bijkomende problematieken.

Tot en met 23 juni kunt u online doneren. De helft van de opbrengst komt ten goede aan het Oranjefonds, waarmee het Oranjefonds sociale projecten steunt in de provincie waar gecollecteerd wordt. De andere helft van het bedrag komt ten goede aan Stichting Buro Lima.
 
Uw donatie zal een bijdrage leveren aan de inrichting van het buiten terrein. De tuin wordt ontworpen in nauwe samenwerking met de Nature Assisted Health Foundation (NAHF). Samen met de ouders, de jeugdigen, teamleden, vrijwilligers en de direct omgeving wordt het plan ontworpen. Met behulp van uw donatie kunnen wij dit realiseren.
 
Dit kan via de collecte waarmee langs de deuren wordt gegaan van 11 t/m 14 juni, of middels een online donatie, op:
Plaats reactie