Dorpsnieuws

meer koren concertOp zaterdag 18 mei as. ontvangt Kamerkoor Mi Canto twee zeer bekende en gerenommeerde koren: Barbershopkoor T-SiNG uit Tilburg en Vocal Group Just Us uit Veldhoven. Uiteraard zal kamerkoor Mi Canto de gastkoren met een muzikale groet verwelkomen. Dit concert mag u niet missen. 
 
Meerkorenconcert — een traditie
Het Meerkorenconcert dat Kamerkoor Mi Canto om de twee jaren organiseert, is een heuse traditie aan het worden. Op 18 mei as. vindt de twaalfde editie plaats van het concert dat eerder werd aangekondigd als “Muzikaal Vertier” of “Muzikaal Verblijf”. Ditmaal kiezen we eenvoudigweg voor de term “Meerkorenconcert”.
De inhoud van het concert is er echter niet minder om. Integendeel. Ditmaal ontvangt Kamerkoor Mi Canto twee zeer gerenommeerde en gewaardeerde koren.
Lees verder op de website van Mi Canto.

T-SiNG uit Tilburg — Barbershop op hoog niveau!

We zijn bijzonder verheugd dat we T-SiNG uit Tilburg kunnen aankondigen. T-SiNG is het beste Barbershopkoor van Nederland! Naast het Nederlands kampioenschap behaalden ze afgelopen jaar een vijfde plaats tijdens de European Barbershop Convention in Bournemouth, Engeland. Meer informatie over T-SiNG vindt u op hun website.
Vocal Group Just Us — Close Harmony zoals dat moet zijn!

Met veel genoegen verwelkomen we daarnaast Vocal Group Just Us uit Veldhoven. Al meer dan dertig jaar brengt Just Us Close Harmony op topniveau. Zij brachten in de afgelopen decennia zes CD’s uit met hun muziek. Experience 3.0 is de titel van hun laatste show. Bezoek voor meer informatie hun website.
 
Reserveer kaarten
Dit Meerkorenconcert wil je dus niet missen! Het is zoals altijd een luchtig lenteavondconcert, dus ook de ‘afterglow’ zal de moeite waard zijn, zeker met deze drie koren! Het concert vindt plaats op zaterdag 18 mei as. om 20.00 in de Aula van Gymnasium Bernrode (Entree via Zijlstraat 1, Heeswijk-Dinther).
 
Kaarten à 5 Euro. Reserveer kaarten via deze link: https://fd7.formdesk.com/kamerkoormicanto/Meerkorenconcert

Bezoek onze website voor meer informatie over Kamerkoor Mi Canto.
Plaats reactie