Dorpsnieuws

ROC de LeygraafPartnerbedrijven investeren in scholingsfonds opleiding Smart Building van ROC de Leijgraaf. 
De nieuwe opleiding Smart Building wordt deels gefinancierd door het bedrijfsleven. De bouwpartners van ROC de Leijgraaf zijn namelijk op zoek naar een nieuwe generatie jongeren die brede kennis en kunde hebben van de gebouwde omgeving.
Om deze jongeren te stimuleren een toekomstgerichte bouwopleiding te kiezen, investeren de bouwpartners graag in een scholingsfonds voor de nieuwe opleiding Smart Building.
 
Goed nieuws dus voor alle toekomstige Smart Building studenten. Zij hoeven namelijk de boeken, buitenland excursies en laptop niet uit eigen zak te betalen. Zo kunnen de studenten zorgeloos beginnen aan de slimste opleiding in de gebouwde omgeving.
 
Deelnemende bedrijven houden het echter niet bij dit scholingsfonds. Ze hebben ook via BIM5 een getekend partnerschap voor het bieden van bijvoorbeeld stageplekken voor studenten, docenten, excursiegelegenheden en gastonderwijs. Zo bouwen ze samen met ROC de Leijgraaf aan onderwijs voor de toekomst.
 
 
ROC de Leijgraaf
Heleen van den Berg​ | Techniek & Samenleving | Ondersteunend (beleid) medewerker | Oss Euterpelaan
T: 088 017 7114 M: 06-57587720 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. W: www.leijgraaf.nl |
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen