Dorpsnieuws

images 2Themamiddag 27 februari, van 14.00 - 16.00 uur, in Cultureel Centrum Servaes, in Heeswijk-Dinther:
Nog één keer het ouderlijk huis zien. Naar een dierbaar familielid die jarig is. Of nog één keer die club bezoeken waar u altijd zo graag kwam.
Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet zo lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. Omdat ze bijv. aan het bed gekluisterd zijn en zittend vervoer niet meer mogelijk is. Gelukkig is er dan WensAmbulance Brabant die met een viertal ambulances en ruim 150 professionele vrijwilligers honderden wensen per jaar in vervulling kunnen laten gaan.
Met de ambulances die uitgerust zijn met comfortabele brancards brengen zij terminaal zieken nog één keer naar hun favoriete plaats. Op woensdagmiddag 27 februari 2019 verzorgt Cees Huijben hierover een presentatie. Aan de hand van beelden zal hij uitvoerig toelichten wat WensAmbulance Brabant zoal doet .
In de pauze kunt u de wensambulance bezichtigen.
Maar ook voor oudere mensen die nog heel gezond, maar niet meer zo goed ter been zijn en niet over eigen vervoer beschikken, hebben wij in Heeswijk-Dinther het Senioren Uitbureau.
Via die mensen kunnen zij een mooie wens in vervulling laten gaan. Jacq van der Meijden vertelt u daarover alle mogelijkheden.
U bent van harte welkom. De koffie wordt u aangeboden door de gemeente Bernheze.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen