Dorpsnieuws

Bernheze logoDe Adviesraad Sociaal Domein Bernheze behartigt de belangen van de inwoners van de gemeente Bernheze op het gebied van Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Jeugdwet en Participatiewet. Dat doet hij door gevraagd en ongevraagd advies te geven aan burgemeester en wethouders van Bernheze.
De adviesraad zoekt een adviseur Wmo en leden voor de kennisgroepen.
 
Adviseur Wmo
De adviseur Wmo heeft vanuit zijn/haar professie kennis van en affiniteit met de Wmo en kan de juiste mensen mobiliseren om de gemeente te adviseren over het Wmo-beleid. We zoeken iemand die een breed netwerk heeft in het sociaal domein of in staat is dit op te bouwen. De adviesraad vergadert 8 keer per jaar.
 
Leden kennisgroepen
De kennisgroepen voorzien de adviesraad van informatie. We zoeken ervaringsdeskundigen en professionals op het gebied van Wmo, Jeugdwet en Participatiewet. De kennisgroepen vergaderen als er over een bepaald onderwerp advisering gewenst is (3 tot 4 keer per jaar).
Kostenvergoeding
De leden van de ASD en de leden van de kennisgroepen ontvangen een kostenvergoeding voor het bijwonen van vergaderingen.
Meer informatie over het werk van de Adviesraad sociaal domein en de vacatures. U kunt ook bellen met de voorzitter, Gerard van Dijk, telefoon 0412-62 11 981.
Interesse? Stuur dan voor 27 februari 2019 een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen