Dorpsnieuws

maashorstLaat je inspireren door de Maashorst en schrijf hierover een gedicht of verhaal. Meedoen kan tot 1 mei 2019.
De Maashorst is een bijzonder gebied met ruige landschappen, veelzijdige natuur en een rijk archeologisch verleden.
De viaducten Loo en Menzel zijn de 'natuurpoorten' tussen de dorpen en het natuurgebied.
 
Verhalenwedstrijd
We organiseren een verhalen- en gedichtenwedstrijd en nodigen inwoners van Bernheze van harte uit daaraan mee te doen. Laat je inspireren door de Maashorst, de natuur, zijn geschiedenis of verwoord jouw eigen ervaring met het gebied. Er is volop informatie via diverse websites of breng zelf een bezoek. Een verhaal mag uit maximaal 500 woorden bestaan, een gedicht uit 30 regels. Wil je meer informatie over de wedstrijd kijk dan op www.muzelinck.nl/evenementen.
 
Meedoen aan de wedstrijd
Alle inwoners van Bernheze kunnen meedoen aan de wedstrijd. Stuur je verhaal of gedicht voor 1 mei 2019 op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De prijswinnaar maakt kans op een kunstwerk van een van de makers van de kunstwerken bij Loo en Menzel.
Prijswinnaars worden bekendgemaakt op 2 juni 2019
Een deskundige jury buigt zich over de inzendingen en nomineert een aantal inzenders. De prijswinnaars worden bekendgemaakt tijdens de Uitsmijter, de afsluiting van het theaterseizoen in Nesterlé op zondag 2 juni 2019
Deze wedstrijd is een initiatief van de gemeente Bernheze en kwam tot stand dankzij medewerking van:
Muzelinck
Bibliotheken Bernheze
BKK
Bernrode
IVN
Ad van Schijndel
Robin Gerris
Arno Coenen
Plaats reactie