Dorpsnieuws

VivaceIn 2019 bestaat koor Vivace uit Heeswijk-Dinther 20 jaar. Dat vieren we o.a. door, samen met solisten, op zaterdag 6 april een groots jubileumconcert te geven,
In de aanloop naar dit jubileumconcert wordt een fotowedstrijd georganiseerd. Alle inwoners van de gemeente Bernheze worden uitgenodigd om vóór 15 maart as. foto's in te zenden, die tijdens bovengenoemd concert worden getoond.
Tevens vindt er in de periode van 11 april tot eind mei 2019 een foto-expositie plaats op Laverhof in Heeswijk-Dinther. Daar zijn dan 20 geselecteerde en ingelijste foto's te bewonderen. Het thema van de fotowedstrijd is: "Daar zit muziek in".
 
We hopen op vele mooie inzendingen om het jubileumconcert extra glans te geven en tevens een mooie expositie te kunnen samenstellen. Grijp je kans!
 
Foto's, die voldoen aan de voorwaarden (zie hiervoor website https://koorvivaceheeswijkdinther.wordpress.com/), kunnen digitaal, met vermelding van naam en adres, worden verstuurd, door gebruik te maken van het volgende email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen