Dorpsnieuws

gemeente bernheze tonOm erachter te komen hoe we u online nog beter van dienst kunnen zijn, doen we een onderzoek, waarvoor we u graag uitnodigen.
Tijdens het onderzoek stellen we u een aantal vragen. U hoeft er de deur niet voor uit.
Het onderzoek gebeurt namelijk achter uw eigen computer (via een speciale link kunnen wij een scherm delen). Het kan overdag of ’s avonds en het duurt gemiddeld ongeveer een half uur. Het is niet nodig om u voor te bereiden. U kunt al meedoen als u een laptop of desktop, een internetverbinding en een (ingebouwde) microfoon heeft.
We testen tijdens het onderzoek hoe goed onze website werkt. Bijvoorbeeld of de indeling van de website logisch voor u is, of de informatie gemakkelijk te vinden is en hoe u uiteindelijk bij de goede pagina’s terecht komt.
Wilt u meedoen?
U kunt zelf bepalen wanneer u mee wilt doen. Selecteer via https://calendly.com/digitaloptimizers/gebruikersonderzoek-voor-gemeente-bernheze/ de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt.
Maak kans op een VVV-bon
Na het onderzoek verloten we onder de deelnemers een VVV-waardebon van € 20,-.
We respecteren uw privacy. Gegevens worden anoniem opgeslagen en alleen gebruikt voor algemene analysedoeleinden.
Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Plaats reactie