Dorpsnieuws

ons welzijn 1Jong Nederland Heeswijk-Dinther-Loosbroek is hard op zoek naar mensen vanaf 17 jaar, die het leuk vinden om met kinderen en/of jongeren om te gaan en er leiding aan te geven.
Over de organisatie: Jong Nederland is een landelijke jeugd- en jongerenorganisatie, die jonge mensen de ruimte geeft die ze nodig hebben. Jong Nederland wil iedereen van 4 tot 18 jaar de mogelijkheid bieden om te spelen, om zich te ontplooien en om te ontspannen. De kinderen zijn opgedeeld in verschillende groepen i.v.m. leeftijd en geslacht.
Korte omschrijving werkzaamheden: Jong Nederland biedt kinderen van 5 - 17 jaar een gevarieerd spelaanbod ter ontspanning en ontplooiing. Dit gebeurt in groepsverband. Een groep komt eenmaal per week bij elkaar, daarnaast zijn er verschillende grote activiteiten zoals kamp, weekendjes en toernooien.
Gevraagd wordt: De inzet uren is gemiddeld 2 uur per week. 1,5 uur groep draaien en 0,5 uur voorbereiden.
Geboden wordt: Goede begeleiding. Mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Leuke activiteiten voor de leiding, zoals een weekend en kaderschouw.
Werktijden: Afhankelijk van de leeftijdsgroep waaraan je leiding wil geven. Aannameprocedure: In overleg.
Plaats reactie