Dorpsnieuws

open lessen balletschool 818ee71e00ac205d63fb6bcaf2454942Iedereen die interesse heeft voor ballet kan donderdag 1 november komen kijken naar en misschien zelfs meedoen met de balletlessen op basisschool het Mozaïek. De hele maand november kun je dan voor de helft van de prijs instromen. Als jij ook graag danst en op mooie muziek je fantasie laat gaan dan is dit iets voor jou!
De leerlingen van Willeke van Slooten (HBO-gediplomeerd dansdocent) laten op 1 november weer zien wat ze geleerd hebben tijdens de balletlessen.
De belevingswereld is de basis van deze cursus. Spelenderwijs maak je kennis met vaste dansjes, improvisatie en verschillende danstechnieken, zodat je creativiteit, muzikaliteit, dansgevoel en fantasie leert ontwikkelen. We zijn nu over de herfst aan het dansen en straks zal het thema Sinterklaas aan bod komen. Vooral de iets oudere kinderen van groep 4/5 hebben ook al echte balletoefeningen gedaan zoals de plié, pas de bourree en jeté. Ook hebben ze onlangs al een beetje leren tapdansen! Ook hier laten deze danseressen iets van zien.
De kleuters beginnen om 15.45 uur en de groep 4/5 kinderen om 16.30 uur.
De lessen zijn in de speelzaal van basisschool het Mozaïek.
Zondag 25 november treden de leerlingen van de Heeswijkse Balletschool op en wel op het Heeswijkse kasteel, dus als je het leuk vindt kun je daar misschien ook al aan meedoen.
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0413-291335
Tot ziens op donderdag 1 november in de speelzaal van het Mozaïek, de toegang is gratis en de maand november is voor nieuwe leerlingen dansen voor de helft van het normale tarief.
Plaats reactie