Dorpsnieuws

David 1024x680Mindfulness en (zelf)compassie in de stormen van je leven door David Dewulf
Lezing door mindfulnessexpert David Dewulf op zondag 7 oktober in de Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk. Aanvang 14.30 uur. Entree € 15,-. Graag vooraf reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zelfcompassie is een belangrijke peiler voor wie gelukkig wil leven. Wetenschappelijk onderzoek toont hoe zelfcompassie je veerkracht, optimisme, doorzettingsvermogen, welbevinden en empathie verhoogt en samengaat met een betere gezondheid.
David Dewulf leert je in acht stappen om vriendelijker te zijn voor jezelf, hoe je positieve emoties zoals moed, liefde, vreugde, empathie en vergevingsgezindheid meer ruimte kunt geven en hoe je waardegericht kunt leven. Hij nodigt je uit om een pad te bewandelen dat liefde en moed vergt, en je gaandeweg leert hoe je je kwetsbaarheid kunt omarmen en volop ja kunt zeggen tegen het leven.

David Dewulf is arts. Na zijn studies geneeskunde trok hij jarenlang de wijde wereld in op zoek naar nieuwe inspiratie en de diepere betekenis van het leven. Hij kwam in contact met de oorspronkelijke culturen en eeuwenoude wijsheden van China, Thailand, Nepal, en India. Een nieuwe wereld ging open. Ook de wijsheidstradities van het Westen gaven vele antwoorden. Deze reis was ook een innerlijke reis die nog steeds verder gaat en aan de basis ligt van de vele boeken die hij schrijft.

David geeft tal van lezingen in binnen- en buitenland. In 2001 heeft David het Instituut voor Aandacht & Mindfulness ( I AM) opgericht. Meer dan 30 trainers zijn intussen verbonden aan het instituut. David is auteur van vijftien boeken over mindfulness waaronder een aantal bestsellers zoals ‘Heartful leven, Mindful werken. Balans in je leven’ , ‘Mindful gelukkig. 7 bronnen van innerlijke vreugde’ en ‘Jezelf accepteren met mindfulness en compassie’.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen