Dorpsnieuws

2d949809eb23035ac87eecd48a2a4b9aMuzikale fietstocht voor het hele gezin.
Op 2 september staat de Toer Mee fietstocht weer op de fietsagenda. Opnieuw is er een bijzondere route uitgezet door de omgeving van Heeswijk.
De route is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen: elke 5 km een pauzestop en na 20 km een gelegenheid om de kinderfiets per auto terug te laten brengen naar de start/eindpost.
 
Ideaal voor vriendengroepen en buurtverenigingen omdat er op de rustpost en eindpost live muziek is en de maag kan worden gevuld en de dorst gelest.
Ideaal voor de fietser die vóór de herfst losbarst nog ’n keer een lange route wil fietsen.
 
Deze tocht heeft als doel geld bij elkaar te fietsen voor de fanfare. Ook dit jaar heeft Van Esch Tweewielers uit de Abdijstraat in Heeswijk weer een prachtige nieuwe fiets aangeboden als hoofdprijs. Deze hoofdprijs wordt verloot onder alle deelnemers. Daarnaast zijn er prijzen voor de deelnemers die actief sponsors hebben gezocht.
 
De start is tussen 12.00 uur en 13.30 uur bij Cultureel centrum Bernrode in de Abdijstraat waar de route ook begint. Inschrijfgeld is € 3,50 p.p. (kinderen tot groep 5 gratis) en dan krijg je een bijzondere fietsroute rondom Heeswijk én een consumptiebon. Gesponsorde fietsers betalen geen inschrijfgeld. De fietsroute is opgeknipt in korte etappes van vijf kilometer zodat er ruim tijd is om uit te rusten en te buurten. Na 20 km is er een rustpost met live muziek van blaaskapellen en volop eten en drinken voor lage prijzen. Op de eindpost zorgen blaaskapellen voor een sfeervolle afsluiting.
 
Toer Mee: de muzikaalste gezinsfietstocht voor jong & oud
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen