Dorpsnieuws

180622 wvdl Daisy vandeMoosdijk11We zijn op bezoek bij nagelstyliste Daisy van de Moosdijk (30 jr).Daisy heeft sinds 2 jaar haar eigen nagelstudio aan de Kaathovensedijk in Heeswijk Dinther en daar wil ze graag wat meer over vertellen.
“Na een opleiding van een jaar en een aantal workshops ben ik dus zelfstandig nagelstyliste en ingeschreven bij de KVK.”

Het is niet alleen nagels verfraaien om ze weer gezond te krijgen ,maar het kunnen ook ware kunststukjes worden, het is wat de klant wil, ik kan het allemaal maken’’.
 
wedstrijd
Daisy:’’Ik doe regelmatig mee met wedstrijden ,je moet dan een werkstuk maken van nagelproducten. Ik maak alles zelf , dus bijvoorbeeld cup-cakes, of iets met steentjes of poppetjes en heb al een paar prijzen in de wacht gesleept en daar ben ik natuurlijk heel trots op, ik werd derde bij de beginners divisie tipbox, tweede in eerste divisie poster en tweede in masterdivisie poster. Ook heel goed om je techniek bij te schaven.
En ik heb meegedaan met een vrije opdracht die ik ‘’zicht op de toekomst’’ heb genoemd. Ik hoop dat er met mijn bedrijfje een mooie toekomst voor mij is weggelegd’’.

Niet alleen maar kunstnagels
Daisy wil zeker ook iets doen voor mensen die bijvoorbeeld al hun nagels kwijt raken na een chemotherapie . ‘’Dat is vaak zo pijnlijk, maar ik kan daar toch wel wat aan doen .Ik werk met dadi-oil een organische olie. Deze is geschikt voor mensen met chemotherapie ,om nagels en huid te herstellen. Na een handmassage moeten ze thuis elke dag hun nagels verzorgen met olie en pleisters.Ook IBX is een goed nagelprodukt ,dringt door tot ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. 
Ik heb hier een opleiding voor gedaan, de enige uit het dorp tot nu toe. Als mensen nagels bijten of werken in weer en wind en de nagelriemen tot bloedens toe ingescheurd zijn kan ik dat verhelpen, het duurt even maar de nagels herstellen weer helemaal.
Iedereen is welkom, besluit ze’’.
Ze is zo blij met haar bedrijfje, eindelijk iets voor mezelf. Vroeger op school lukte het allemaal niet zo, ik werd vaak gepest. Ik wil hiermee bewijzen dat ik wel degelijk iets kan’’.
180622 wvdl Daisy vandeMoosdijk10
180622 wvdl Daisy vandeMoosdijk14Tekst :Wilma van Zoggel
Foto’s : Wim van der Lubbe
 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda