Dorpsnieuws

Meesters van de HalmIn 2018 is Brabant ‘Europese Regio van de Gastronomie’. Brabant en eten zijn al eeuwen met elkaar verbonden. We zijn de belangrijkste provincie als het gaat om de productie en verwerking van voedsel.Het zit in ons DNA: “We Are Food”!
 
 
In het kader van het provinciale jaarthema “We are Food” organiseert bibliotheek Heeswijk-Dinther een lezing over het bedrijf ‘Meesters van de Halm’. Op woensdagavond 13 juni van 19.30 uur- 21.30 uur verzorgt Rob van den Berg een presentatie.
 
Het geheim van de graanmeesters
“Meesters van de Halm” is de enige biologische graanpletterij en mueslifabriek van Nederland. Het is het domein van de echte graanmeesters. Zij kennen alle geheimen van het pellen, pletten en branden van graan, en verwerken biologische granen tot heerlijke ontbijtproducten. De verschillende grote machines staan volop te stampen, te draaien en te schudden.
Bij Meesters van de Halm zorgen de pletmeesters, mengmeesters, kwaliteitsmeesters en inpakmeesters samen voor lekkere biologische muesli ’s en vlokken.

Wat is hun geheim? 
Rob van den Berg, eigenaar van “Meesters van de Halm”, zal het verhaal achter het bedrijf, de producten en over biologisch en duurzaam werken vertellen.
Deelname is gratis !
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen