Dorpsnieuws

ons welzijn 1Van de wedstrijden van HVCH 1 doe je tijdens de wedstrijd verslag van de hoogtepunten op de regionale radio en na de wedstrijd maak je een verslag van de wedstrijd voor op de site van HVCH en de regionale pers.
Over de organisatie:
Voetbalvereniging HVCH is opgericht in 1932, in 2006 verwelkomde de club het 1.000ste lid en nu heeft de vereniging ruim 1300 leden. De vereniging is gevestigd op Sportpark de Braaken aan de Binnenweg in Heesch. We zijn een informele organisatie die normen en waarden hoog in het vaandel heeft. Het is een mooie club met een goed aanzien. Ongeveer 250 vrijwilligers zetten zich elke week weer in voor deze club.
Korte omschrijving werkzaamheden:
Via de leider van HVCH 1 of het bestuur ontvang je vóór de wedstrijd de opstelling van beide teams. Zo kun je de koppeling maken tussen de rugnummers en de namen van de spelers.
Soms is het gepland dat je, al voordat de wedstrijd begint, een voorbeschouwing geeft op de radio. Tijdens de wedstrijden wordt je enkele malen door de radio gebeld om een kort samenvattend verslag van de wedstrijd te doen tot dat moment.
Na de wedstrijd dient jouw verslag van de wedstrijd op de site van HVCH gepubliceerd te worden. Verder stuur je het verslag door naar enkele regionale bladen, zoals de MooiBernhezeKrant. Als je zelf foto’s maakt, dan kun je een mooie foto opnemen in je verslag Als je zelf geen foto’s maakt, dan kun je er een vragen aan de huisfotograaf, die bijna elke wedstrijd aanwezig is. Het verslag dient echter wel uiterlijk maandagochtend vroeg bij de regionale pers aangeleverd te zijn.
Gevraagd wordt:
Iemand die het leuk vindt om naar voetbal te kijken en die daar met een goede taalbeheersing een leuk verslag van kan maken.
Geboden wordt: - een schouderklopje - een vergoeding voor gemaakt kosten. - een grandioze feestavond
Werktijden: Zelf in te vullen, wel dagelijks even op de computer kijken en eventuele vragen beantwoorden.
Aannameprocedure: Kennismakingsgesprek
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen