Dorpsnieuws

perkplantenverkoop voor als op 5 en 12 mei 4724bcef665ba8aaa73fbde7786cae97Al verschillende jaren zwemmen wij voor het goede doel. Vier keer namen we al deel aan de Amsterdam City Swim, en dit jaar doen we voor de derde keer mee aan ‘A Local Swim’ in het Westland. De opbrengsten van deze zwemtochten zijn voor stichting ALS Nederland.
ALS is een verschrikkelijke spierziekte die helaas nog niet te genezen is. De levensverwachting van een ALS patiënt ligt tussen de drie en vijf jaar. Wij hebben dit van dichtbij meegemaakt, de impact voor de patiënt en zijn/haar omgeving is enorm. Met de zwemtochten en het daarmee opgehaalde sponsorgeld ondersteunen we het onderzoek naar de oorzaak van deze ziekte en hopen we dat ze op korte termijn een geneesmiddel vinden!
Om geld in te zamelen voor dit goede doel organiseren wij op de zaterdagen 5 en 12 mei weer een verkoopactie van perkplantjes.
Tussen 10.00 en 16.00 uur kun je terecht op Laverdonk 4b in Heeswijk-Dinther (bij de rotonde op de ontsluitingsweg) voor mooie en sterke planten voor perk of pot, vers uit de Westlands kassen.
Het assortiment bestaat uit asteriscus, bacopa, lobelia, petunia, plectranthus, scaevola, verbena en vlijtige liesjes en vele vrolijke kleuren.
Steun ons in onze strijd tegen de vreselijke ziekte ALS, en fleur tegelijkertijd je tuin op met deze prachtige plantjes. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel.
TIP: ook een bijzonder leuk cadeau voor Moederdag (13 mei)!
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen