Dorpsnieuws

agile en scrumInspiratie Netwerk 0413 (IN0413) organiseert op 7 mei een avond in de bibliotheek van Heeswijk-Dinther over Agile en Scrum. IN0413 heeft als doel mensen bij elkaar te brengen en informatie, ontwikkelingen en vernieuwingen met elkaar te delen.

Hun sprekers behandelen vaak onderwerpen gerelateerd aan social media, innovatie en nieuwe media.

Steeds vaker hoor je de begrippen Scrum en Agile genoemd worden. Maar wat is het eigenlijk en wat kan het voor jou en/of je organisatie betekenen? Waarom is het zo populair in de software wereld? Maar ook buiten de software wereld stijgt de populariteit; het wordt zelfs op school en thuis gebruikt

De spreker van deze avond is Ron Eringa. Hij werkt bij Scrum.org en is daar verantwoordelijk voor de leiderschap-trainingen en helpt organisaties en mensen om het beste uit zichzelf te halen. Zijn passie is het ontwikkelen van leiderschap in alle lagen van de organisatie, zodat briljante ideeën kunnen leiden tot waardevolle producten.

Tijdens deze avond komt een leiderschap-strategie voor het creëren van volwassen Scrum teams aan bod. Verder wordt o.a. behandeld waarom veel Scrum teams niet optimaal functioneren en worden een aantal leiderschaps-tips besproken voor het creëren van een ontwikkel-strategie.

De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is verplicht zodat we kunnen zorgen dat er voor iedereen plek is. Aanmelden kan via de site www.in0413.nl 

Aanvang van de avond: 20.00 uur ; inloop vanaf 19.30 uur 
Eindtijd: + 22.30 uur

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen