Dorpsnieuws

KoningspaarGezinsviering
9:30 uur: Sint-Willibrorduskerk Heeswijk
De gezinsviering is een mooie gelegenheid om Koningsdag af te trappen. De gezinsviering staat dit jaar in het teken van Vriendschap.
Versierde optocht naar Plein 1969 

10.00 uur: Locatie Dinther: Plein Sint Servatiuskerk - Locatie Heeswijk: Plein Sint-Willibrorduskerk.
Sluit met je mooi versierde fiets, bolderkar of skelter aan bij deze kleurrijke optocht, welke wordt voorafgegaan door de Gildes en muzikaal wordt begeleid door de Harmonie en Fanfare.
 
Aubade
10.30 uur: Plein 1969
Tijdens de aubade neemt een afgevaardigde van burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze de felicitaties in ontvangst, namens Zijne Majesteit de Koning. De aubade wordt begeleid door het Sint Willebrordusgilde, het Sint Barbaragilde, Harmonie Sint Servaes en Fanfare Sint Willibrord.
 
Fietstocht
Inschrijven 13.30 tot 14.30 uur: Plein 1969 bij de bibliotheek
Deze fietstocht voor jong en oud is ongeveer 30 kilometer. Onderweg is er een pauzeplek waar je wordt voorzien van een versnapering.
 
Kindermarkt
13.30 tot 17.00 uur: Plein 1969
Zit je op de basisschool? Kom hier je spulletjes verkopen tegen aantrekkelijke prijzen!
 
Middagprogramma
13.30 tot 17.00 uur: Plein 1969
Kom een middag vertoeven op het plein, nuttig een drankje op het terras en geniet van muziek van de Pindullekes en de Kornuiten. Voor de kinderen van 0 t/m 12 jaar is er een attractiepark met luchtkussens, hindernisbanen, een clinic vendelzwaaien en nog veel meer!
 
Cunera
14.30 tot 17.00 uur: Cunera, Tuinzaal
DJ Ron treedt voor de bewoners van Cunera en de Bongerd op met zijn nostalgische disco, met muziek uit de jaren ’20 t/m ’70.
Het Oranjecomité Heeswijk-Dinther wenst iedereen een fijne Koningsdag toe!
www.oranjecomite-heeswijkdinther.nl  
 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen