Sinds enige tijd verschijnt er weer maandelijks een kookrecept op deze website. Als u van koken houdt of u hebt een keer geen inspiratie dan helpt John u culinair op weg.
In dit artikel willen we John nader aan u voorstellen. John is al zijn hele leven met koken bezig. Hij heeft de koksopleiding “restaurant kok” gevolgd.
Daarna is hij gaan werken als zelfstandig kok bij bedrijven zoals Maison van den Boer, Van Gruijthuijsen Catering en Hutten. Hier heeft hij de kneepjes van het vak geleerd. Vervolgens is John gaan werken bij Sligro in de functie vanafdelingsmanager Sligro Den Bosch. Daar had hij vanuit een andere invalshoek contact met de horeca. Momenteel is John nog steeds werkzaam bij Sligro en houdt hij zich bezig met voorraadbeheer.
Maar ook in zijn vrije tijd is hij vaak bezig met koken. Hij is lid geweest van diverse kookclubs en kon daar de hobbykoks begeleiden. Momenteel is John nog lid van kookclub “La Cuisine”.
Wij hopen dat u steeds veel plezier beleefd aan zijn kookrecepten en wensen u alvast smakelijk eten.
Foto: René Kuijs