Dorpsnieuws

the day before in de toren d3ecf2ccd2118a915635a97deccea761Op 20 maart worden de politieke partijen van de gemeente Bernheze nog één keer aan de tand gevoeld tijdens ‘The Day Before’ in café/zaal De Toren in Heeswijk-Dinther.
Het belooft een vermakelijke avond te worden met o.a. een gastoptreden van Björn van der Doelen.
 
Er wordt weer volop campagne gevoerd door de verschillende partijen in Bernheze. Op 21 maart gaan we zien tot welke verkiezingsuitslag dat heeft geleid. Lijsttrekkers doen intussen verwoede pogingen om stemmers naar zich toe te trekken. Door campagne te voeren, posters te plakken en in debat te gaan met elkaar. De verkiezingscampagne zal, voor de zesde keer op rij, traditiegetrouw afgesloten worden met ‘The Day Before’.
 
Aan de vooravond van de verkiezingen krijgen de partijen nog één keer de kans om de zwevende kiezer naar zich toe te trekken. In de sfeervolle ambiance van café/zaal De Toren in Heeswijk-Dinther zal Marcel van Herpen alle lijstrekkers aan de tand voelen in een speedinterview en confronteert Clemens Geenen hen met enkele lastige dillema’s.

Bovendien krijgen alle aanvoerders nog één minuut het podium om het publiek voor de laatste keer te overtuigen.
Al dat politieke geweld zal gelardeerd worden met optredens van Björn van der Doelen (zanger/troubadour), Hieke Stek (gemeentedichter) en Marieke Moorman (burgemeester en (op deze avond) columnist).
 
Het belooft dus niet alleen een informatieve avond te worden, maar ongetwijfeld valt er ook het nodige te lachen. Voor Marcel van Herpen en Clemens Geenen is het de zesde keer dat ze deze avond presenteren.
 
Twijfel je nog over je politieke keuze of heb je gewoon zin in een gezellig avondje uit met scherpe interviews, mooie muziek en de nodige humor, kom dan op dinsdag 20 maart naar De Toren in Heeswijk-Dinther.
Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen