Dorpsnieuws

KBO ers in de bloemenWoensdagmiddag 7 maart vond in CC Servaes een unieke gebeurtenis plaats. Om 15.00 uur werd door de KBO-belastinghulp Gerrit van den Berg de belastingaangifte van de familie J. Mikkers-Hoevenaars uit Heeswijk ingevuld. Dat bleek de 100.000ste aangifte in 5 jaar tijd te zijn binnen KBO-Brabant, die door een van de drie belastinghulpen in Heeswijk-Dinther werd ingevuld.

KBO ers in de bloemen 1Ter gelegenheid hiervan overhandigde Cor Verberk, voorzitter van KBO-Heeswijk, een oorkonde en een bloemetje aan de familie Mikkers. Waarop de heer Mikkers zei erg blij te zijn met deze hulp. “Vorig jaar was er een probleempje dat we zelf nooit ontdekt hadden, maar Gerrit heeft dat opgelost. Dat leverde ons een mooi bedrag op” voegde hij daar aan toe. Willy van der Steijn, voorzitter van KBO-Dinther, bedankte de belastinghulpen Gerrit van den Berg, Gerrit Oosterhof en Gerard van Dijk voor het belangrijke werk dat zij elk jaar weer verrichten voor de leden van de KBO’s in Heeswijk en Dinther. Dankzij hen worden deze week meer dan 110 aangiftes ingestuurd. Van der Steijn noemde de belastinghulp één van de pijlers van de belangenbehartiging van de KBO.

Gerrit van den Berg sprak, mede namens zijn collega’s, zijn dank uit voor de goede organisatie en begeleiding door de besturen van beide KBO’s.

Reacties   
0 #1 Mari Manders 09-03-2018 12:40
Gefeliciteerd Familie Mikkers
Citeer
Plaats reactie