Dorpsnieuws

20728228 1399170736787491 8885384090575959798 nLaat jij ook inspireren tijdens het InStijl Woonevent? Kom dan zaterdag 30 september naar onze beurs in de loods van Langenhuizen Plant Nistelrodensedijk 6 Loosbroek. Van huis tot thuis: alles wat je moet weten over de aanschaf van een huis, een verbouwing, je interieur of je tuin.
Laat je inspireren en informeren ... én neem een kijkje in het huis dat speciaal voor de beurs wordt gebouwd door het collectief van specialisten!
 
Deelnemers InStijl woonadvies
Van den Berg Maatkeuken Maatinterieur; Van den Berg Tegelhandel; Beugt Parket; Notaris Dielissen; Regiobank/Van Grunsven-Haerkens Assurantiën; Hadeco Schilders; Hedi Meubelen; Heerkens Interieurs; Architectenbureau D. van der Heijden; Jacobs Aannemersbedrijf; Timmerfabriek Mari Jacobs; Ketelaars van Zutphen Makelaardij; Langenhuizen Plant; Morgana Beddeen; Pakhuys Badkamers; RB Bouwadvies; Van Tiel Haarden; De Toren Eet & Borrelcafé; Van Zoggel Bouwadvies & Begeleiding; Van Zoggel Wonen & Zo; Van Zutphen Elektro. 

Wat is InStijl woonevent
InStijl Woonevent is een beurs op ‘t gebied van bouwen en wonen die dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd. Elk jaar op een andere locatie! In 2014 werd het event gehouden bij Van Zoggel Wonen & Zo. En in 2015 was het event bij Van den Berg Maatkeuken Maatinterieur. 21 bedrijven bundelen hun krachten en doen dit jaar iets heel bijzonders. De deelnemers van InStijl vormen deze keer niet een ‘gewone’ beurs. Maar ze bouwen samen een huis!

In de loods van Langenhuizen Plant, Nistelrodensedijk 6, gaat InStijl een modelhuis bouwen, waarin bezoekers van elke deelnemer zijn specialiteit kunnen zien. Natuurlijk zal het huis bijzonder zijn van ontwerp, afwerking en inrichting. Het zal bestaan uit een woonkamer, keuken, werk-/slaapkamer, badkamer en terras, die we samen tot een stijlvol geheel gaan vormen. Voorzien van trends en technische snufjes… ontworpen en gemaakt door vakmensen met hart voor het huis. En bij een huis hoort een bijzondere tuin. Elke specialist staat hierin voor de bezoekers klaar voor een adviesgesprek. En we lichten graag ons huis aan je toe!

Wat kan InStijl voor je doen
Als je gaat verhuizen of (ver)bouwen kom je voor veel keuzes te staan. Alles zelf uitzoeken en regelen kost veel tijd en geeft vaak stress en ongemak. De samenwerkende groep InStijl merkt dat het heel fijn is voor klanten als bedrijven goed samenwerken en zo het (ver)bouwen en veranderen gemakkelijk en leuk maken. 

Eindelijk eenvoudig mooi wonen!
Het begint bij een goede hypotheek en een fijne notaris. Hoe handig is het om één bouwbegeleider of architect te hebben, die niet alleen voor je ontwerpt, maar ook alles voor je regelt van tekening tot oplevering? En als je aannemer een tegelzetter, keuken- en badkamerspecialist voor je weet, die betrouwbaar is en goed naar je wensen luistert? Een elektrospecialist en installatiebedrijf die zorgen dat je goed voorbereid aan de slag gaat, zodat je woning van alle gemakken wordt voorzien en energiezuinig werkt? Doordat deze bedrijven goed samenwerken, zijn de lijnen kort en verloopt de planning vlekkeloos. InStijl woonadvies bevat ook advies over bijzondere wandafwerking en akoestiek! Vakmanschap in hout: kozijnen, deuren en een goede trap. De afwerking met het schilderwerk is dan weer de finishing touch… Vind je het moeilijk keuzes te maken en de juiste woonstijl te pakken te krijgen, dan zijn er creatieve woonstylisten om je te helpen. Met een materiaal- en indelingsplan wordt de invulling heel eenvoudig. Een woning komt pas echt goed tot zijn recht in een mooi aangelegde tuin, passend bij jouw woning, jouw stijl en jouw wensen! Je woonwens uit laten komen? Daar is goed advies, vakmanschap en vertrouwen voor nodig!

Uitnodiging
Je bent van harte uitgenodigd om InStijl woonevent te bezoeken. De toegang is gratis. Breng gerust je vragen, foto’s, bouwtekeningen en dergelijke mee. InStijl laat je met veel plezier de nieuwste trends zien en geeft je graag en goed advies. 

De voorbereidingen voor dit speciale event delen we graag met je. 
Volg ons op facebook: instijlwoonevent. En kijk voor het laatste nieuws ook op : www.instijl.nu.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda