Dorpsnieuws

Foto EEB groot 1024x683De Edwin Evers Band, met de beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Nederlands’ bekendste ochtend DJ, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Niet vanuit de intieme radiostudio maar op vrijdag 15 september om 20:30u in Natuurtheater de Kersouwe samen met zijn muzikale vrienden waarmee hij al ruim 15 jaar deze band vormt.

“Het is al weer meer dan 15 jaar geleden dat we als muzikale vrienden besloten een band te vormen, dat was ter gelegenheid van de CD presentatie van ‘Evers Staat Op’. Het was die avond zo te gek om met z’n allen muziek te maken, dat we nooit meer uit elkaar zijn gegaan en zo is de Edwin Evers Band geboren.

De eerste 10 jaar hebben we veel gespeeld op (besloten-) feesten, events en festivals, mochten we diverse artiesten begeleiden tijdens hun concert en waren we de begeleidingsband bij o.a. The Voice of Holland en The Voice Kids.
In 2011 zijn we naast de reguliere optredens gestart met een theatertour. Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt. Van prachtige ballads  tot de meest swingende nummers en vanzelfsprekend komen de typetjes van Edwin langs. Dit vormt de basis voor onze theater tour.”
Bron: https://www.edwineversband.nl/bio/

Edwin Evers Band € 27,50 (excl. serv.kosten)

vrijdag 15 Sep 2017 20:30

Programma:

De poort gaat om 20.00 uur open.

Support- en afterparty: Vezpa

Tip: voer het adres Kameren 3 te Heeswijk in bij je navigatie, kom je meteen bij de P uit.

Plaats reactie