Dorpsnieuws

Youri Mulder ARDVoor even is camping de Meerdonk in Heeswijk-Dinther veranderd in een filmset. Maandag kwam The Kelly Family al ‘op bezoek’, donderdagochtend zat voormalig international en voetbalanalist Youri Mulder aan de campingtafel.

Dit alles voor het Duitse ochtendprogramma Morgenmagazin van ARD dat wegens het EK damesvoetbal in Nederland bivakkeert en op locatie verslaat vanaf Utrecht, Den Bosch en Heeswijk-Dinther. ,,We zochten een camping vlakbij het verblijf van het Duitse vrouwenelftal en kwamen hier uit”, vertelt de editor van de show.

Lees ook The Kelly Family te gast op camping Heeswijk-Dinther

Verrassing

Voor de vijftig campinggasten een welkome verrassing. ,,Hartstikke leuk, en goede promotie voor de camping”, knikt Henk Schutten vanaf het terras. Samen met zijn vrouw komt hij al vijftien jaar op de camping.Even later worden ze ook nog even onderdeel van de uitzending wanneer singer songwriter Robert Redweik zijn nieuwe Duitse hit Chapeau live zingt.

Ondanks dat de Duitse ochtendshow een trouwe vier miljoen kijkers heeft, blijven de campinghouders er zelf erg nuchter onder. ,,Het blijven ook maar gewoon mensen, hè”, lacht Monique Delsman terwijl man Rob af en toe wat koffie schenkt voor de Duitse tv-ploeg.

Bron: site BD

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda