Dorpsnieuws

920000007927035422 juli verschijnt bij het bezoek van Anselm Grün aan Nederland:Leeswijzer bij de Bijbel
Praktische aanwijzingen voor lezers van nu, door  Anselm Grün
Ik hoor vaak van mensen dat ze graag de Bijbel zouden willen lezen.
‘Maar’, zeggen ze, ‘zodra ik begin, merk ik dat de Bijbel ver van mij afstaat’.
Anselm Grün reikt in zijn nieuwe boek Leeswijzer bij de Bijbel de vele manieren aan om de Bijbel te lezen. Heel concreet: met welke boeken je het beste kunt beginnen, hoe je ze kunt zien als beschrijvingen van de ups en downs van het mens-zijn, en er de diepe dalen in kunt herkennen waar we zelf doorheen gaan.
Grün biedt wijzen van lezen aan, waardoor de verhalen je een nieuw perspectief bieden en je de wereld van nu anders gaat ervaren.
 
Anselm Grün (1945) is monnik in de benedictijner abdij van Münsterschwarzach. Hij is een alom gewaardeerd zielzorger, schrijver en docent. Met zijn talrijke optredens, lezingen en boeken bereikt hij wereldwijd miljoenen mensen. Een bijzonder en wijs mens die je in het hart raakt.
Bezoek aan Nederland
Anselm Grün bezoekt op 22 juli de abdij van Berne en zal daar voor een groot aantal mensen spreken. Hij verzorgt voorafgaand aan de lezing ook een expertmeeting ’Bezielend leidinggeven’ met ondernemers. Met hem reist zijn medebroeder Zacharias Heyes van wie onlangs zijn eerste boek in het Nederlands verscheen: Thuis bij jezelf.
Titel: Leeswijzer bij de Bijbel
Paperback., 120 pag., Berne Media | uitgeverij abdij van Berne,
ISBN 978-90-8972-195-2, prijs: € 12,90
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen