Dorpsnieuws

Miragefacebookweb-e1491045746103-760x430De band Mirage bestaat uit vijf muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. Wie kent ze niet,
de prachtige songs van o.a. ‘Rumours’? Ze worden neergezet met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in b.v. ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gebracht in de bekende mysterieuze zwierige kledij met kachelpijp hoed.
Ook het fraaie ‘Songbird’, of ‘You Make Lovin’ Fun’ van Christine Mc Vie en de monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’, ‘Don’ t Stop’ en ‘You Can Go Your Own Way’, passeren de revue.
Naast het latere werk komt natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac uit de periode Peter Green voorbij, met wereldhits als ‘Oh Well’, ‘Need your love so bad’ en ‘Albatros’.
In een bezetting met frontvrouw Chaja van der Heide, gitaarvirtuoos Dominik Sprenger, ex ‘Wild Romance’ drummer Guzz Genser, de klassiek opgeleide Louise vd Sande Bakhuyzen en bassiste/ benjamin van de band Joyce van der Hoorn, kunt u nog eens met volle teugen live genieten van al het moois dat Fleetwood Mac in de loop der jaren tot één van de meest muzikale bands uit de popgeschiedenis maakte.
Kersouwe
Zaterdag, 08 Juli 2017, 21:00
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen